🧡 一開始睇個名覺得咁得意嘅,原來係食日文音"行くよ",即係Let's go嘅意思!🧡 一入到去入面,就見到其中一個老闆嘅珍藏,好多靚酒啊😍 店舖揀咗好多隻特別嘅米酒同清酒,全部都好似好正咁🤤 不過我同媽咪黎食中午飯呢,就試吓啤酒先啦!🧡 Lunch Time呢度就係做lunch set嘅~每個set都有前菜,湯,沙律,同甜品💗🧡 我地就揀咗A5和牛粒定食同埋比目魚西京燒定食🧡 和牛炒得好香,啲汁料連埋菇同洋蔥送飯一流👍🏼👍🏼🧡 佢哋話比目魚原來比銀雪魚較少蟲,但係食落去一樣咁滑😍🧡 至於啤酒我哋都試咗兩種!有"門神",係用同純米大吟釀既米一樣嘅米釀成架~ 飲落去唔會太苦,好易入口☺️🧡另一種係 The Premium Malt's ,上面嘅泡被譽為神祗泡,超滑👍🏼🧡 夜晚熱菇喲就會變咗做居酒屋形式,一於下次夜晚再嚟食!好想食呢度嘅串燒同飲下啲清酒啊🍶!大家一齊熱菇喲 !

🧡 Lunch Time呢度就係做lunch set嘅~
每個set都有前菜,湯,沙律,同甜品💗

🧡 我地就揀咗A5和牛粒定食同埋比目魚西京燒定食

🧡 和牛炒得好香,啲汁料連埋菇同洋蔥送飯一流👍🏼👍🏼

🧡 佢哋話比目魚原來比銀雪魚較少蟲,但係食落去一樣咁滑😍

🧡另一種係 The Premium Malt's [黑],上面嘅泡被譽為神祗泡,超滑👍🏼