2024-06-28
⭐️牛雜麵,最鍾意食牛雜,餐廳主打牛腩同埋牛雜,所以佢嘅牛雜都非常有水準,比較鍾意食佢嘅牛腸,清潔得非常乾淨,而且冇內臟嘅怪味,油脂分布都好好,唔會好肥,但係又有食到牛腸嘅味道!牛肚就做得非常入味,而且都幾林,充滿本身滷水牛什嘅味道,加埋香蔥配搭唔錯,呢個價錢嚟講我覺得都幾抵食,而且非常大碗!⭐️崩沙腩撈粗麵,崩沙腩非常有牛肉味道,而且崩沙腩係比較罕有嘅位置,餐廳喺價錢嘅定位上面亦都唔係太貴,只係比普通嘅牛腩麵貴少少,所以我覺得如果嚟到嘅話都可以嘗試吓試吓呢一個崩沙腩,整體發揮我覺得都唔錯,粗麵嗰餐會跟一碗湯,鍾意嘅都可以飲兩啖!⭐️燒味三拼(加燒鵝),叉燒肥瘦得宜,非常好食,有陣陣嘅炭香,呢個價錢嚟講份量都算多,其實整體都覺得幾抵食,燒鵝非常好食,而且絕對唔會太多肥膏,我同朋友都非常推介呢一個燒鵝,味道真係唔錯,幾香!燒腩仔亦都唔會太肥,呢一個燒味拼盤,可以媲美酒樓嗰啲!正!⭐️炸雲吞,炸雲吞嚟到嘅時候熱辣辣再加埋酸辣甜醬,味道上都幾夾,而且唔會太乾身,雲吞每一隻入邊都至少有兩至三隻鮮蝦,非常抌本!而且$48起碼有10隻!非常抵食我覺得!重點係佢熱辣辣即叫即做,唔係預先做好,呢個位已經好值得
⭐️炸雲吞,炸雲吞嚟到嘅時候熱辣辣再加埋酸辣甜醬,味道上都幾夾,而且唔會太乾身,雲吞每一隻入邊都至少有兩至三隻鮮蝦,非常抌本!而且$48起碼有10隻!非常抵食我覺得!重點係佢熱辣辣即叫即做,唔係預先做好,呢個位已經好值得讚,鍾意食炸雲吞嘅朋友絕對不能錯過!