2021-12-16
呢間ohm…係由真正屬於香港人嘅樂隊、我個人最喜愛嘅KOLOR開㗎!好耐冇試過帶住潮聖嘅心情去一個地方啦🥺😳食物方面暫時係比較少選擇,但質素無疑係高嘅,特別係蒜香大蝦橄欖油意粉,鍾意食辣嘅一定要試!而cocktails就更加出色,好鍾意個menu以酒精濃度排列,可以按個人口味/飲唔飲得去揀,好貼心🥰 我就叫咗一杯Passionfruit Oolong Tea Punch,濃度level 3,極易入口,甜度適中,啱晒女仔飲,不過係細杯咗少少🙈🙈 另外一杯濃度level 5嘅龍井茶Highball都好特別,aftertaste有好濃郁嘅茶味,男士應該都會鍾意飲🥃 一定會有下次,因為想試埋其他cocktails🍸 真心好出色💛BTW 好buy ohm嘅理念:喺香港生活真係有好多唔順暢嘅時候,呢個時候倒不如飲返杯酒,將所有不快都抛諸腦後🍹