2020-09-22
八鯨料理自選套餐吉列豬扒套餐價錢💲: $60/ $52好味程度😋: 4.2/5服務🍴: 3.8/5環境🗾: 4.2/5性價比🥢: 3.8回頭率😚: 3.6/5 (特別想食魚麵的時候)-大埔真係好多黃店,之前見到有人推介八鯨,話又平又大份,所以我都去左試佢地的lunchset。平日晏奏去到都要等一陣,真係坐到爆🧐但係質素冇我想像中咁突出。-我叫左個自選套餐,有細烏冬一碗,湯底係好清個啲昆布湯加粟米粒😂烏冬都有用急凍烏冬,所以煙韌,唔會太粉頭😋 佢仲配左4件自選壽司🍣,我揀左北寄貝,蟹子,碎葱三文魚同鰻魚。首先d紫菜睇相都知佢軟左唔脆😥 4舊都新鮮既,特別北寄貝好大塊。鰻魚都有烤過的味🤔 但三文魚就唔夠肥。到個一件手卷,我揀左三文魚手卷,又係一樣紫菜唔脆,三文魚質素一般,咁的壽司就好似爭鮮質素😂-個餐仲有小食,我揀左炸雞,佢有三小舊,外脆內嫩,都正常!配沙律醬食就更加分😝 另一份就叫左吉列豬扒套餐。呢個反而好小小,size正常,但幾有肉汁,粉漿都唔會大厚🥳係鬆脆的吉列豬扒👍🏻 但碗白飯就會比較乾,因為冇任何汁撈。整體其實好普通,係價錢合理又多款。我見隔離魚生飯正啲🤫 如果突登來食就唔需要,
自選套餐
吉列豬扒套餐
價錢💲: $60/ $52
好味程度😋: 4.2/5
服務🍴: 3.8/5
環境🗾: 4.2/5
性價比🥢: 3.8
回頭率😚: 3.6/5 (特別想食魚麵的時候)
個餐仲有小食,我揀左炸雞,佢有三小舊,外脆內嫩,都正常!配沙律醬食就更加分😝 另一份就叫左吉列豬扒套餐。呢個反而好小小,size正常,但幾有肉汁,粉漿都唔會大厚🥳係鬆脆的吉列豬扒👍🏻 但碗白飯就會比較乾,因為冇任何汁撈。整體其實好普通,係價錢合理又多款。我見隔離魚生飯正啲🤫 如果突登來食就唔需要,街坊的就支持下啦👻