2019-05-18 227 瀏覽
一到放假,就係把握食好野噶機會!中午食返個放題先。十一點九黎到緣聚,以為霸到頭位,但咁早已經有幾枱客。環境不俗,坐得好舒適!點餐紙有好多張,款式好多,一坐低已迫不及待點野食。刺身:新鮮美味!無雪藏味,有我至愛的帶子刺身😋😋order左幾次!壽司:中意佢細細件,可以食多幾款!特別係連手卷都迷你版,賣相吸引!熟食一樣出色:日式叉燒拉麵,味道不咸,很適合小朋友食。雞軟骨、澳洲羊扒亦值得一試!特別推介炸物:紫心香芋丸、芝心蝦丸外脆內軟👍👍除了order的食物,還有甜品、雪糕、乳酪、沙律、飲品任拎,真係食到嘴不停!!😋基本上,d食物黎得好齊!到一點鐘已坐無虛席,見到有人無預約要等,但都唔肯定有位比佢,所以一定要book位!

特別推介炸物:紫心香芋丸、芝心蝦丸外脆內軟👍👍