2024-09-12
呢間位於佐敦百誠大廈嘅燒肉放題係一間性價比超高嘅餐廳。我揀咗佢哋嘅放題Set F,放題時間有120分鐘,除咗可以品嚐到黑毛和牛19款同152款食物,食物種類仲非常多,而且最近仲做緊優惠,勁抵食!!『黑毛和牛六款』分別有六種唔同嘅黑毛和牛肉,肉眼,肩胛肉,一口牛,三角腹肉,牛肋肉同牛肋條,全部都係頂級食材。『黑毛和牛壽喜燒』和牛同壽喜燒醬呢個配搭真係好吸引,牛肉仲散發住濃郁嘅壽喜燒味,口感極佳。『極上厚切牛脷 & 薄燒蔥花牛脷』厚切牛脷嘅肉質軟嫩,非常爽口,而蔥花牛脷就可以同時品嚐到蔥花清爽嘅口感同牛脷嘅肥美油脂,係味蕾嘅極尚享受!『極上夏多布里昂』今晚嘅主角就係呢個夏多布里昂,牛肉散發住油脂嘅鮮味同肉質嘅香氣,口感極度柔嫩,難被稱為頂級食材。『特大越南大虎蝦』除咗牛肉,呢度嘅海鮮都好一流,尤其係大虎蝦,隻隻都非常新鮮,蝦肉非常彈牙而且好鮮甜。除咗以上我極推薦大家食嘅牛肉同海鮮,仲有其他好食嘅,就等大家自己嚟試一試!
『黑毛和牛六款』
『黑毛和牛壽喜燒』
『極上厚切牛脷 & 薄燒蔥花牛脷』
『極上夏多布里昂』
『特大越南大虎蝦』