po街觀塘依間舖頭。我下午一點鐘八個字去食 安心出行紀錄都係到。 埋單時故意換張單 無喇喇多左五十 問點解係依張單$302 唔愣反應 就咁話打錯單打少五十蚊敷衍過去 有朋友等緊 就趕時間走左 第二日越想越不對 點擊明明張$263概單 無喇喇變302 翻起帳單睇返 扑街帳單係十一點 我明明一點差唔多兩點先進間舖喔 就去返間舖想要返一個說法 一個大家姐咁概楊過來一個女人 一上手就想拿帳單 話唔卑帳單點解決問題 我就話梗係唔俾你啦 卑你我點保存證據啊 之後就叫左一個後生d概姊姊 依位姊姊就態度好d 應該係替死鬼來概啦 就咁問係咪收多左錢 好聲好氣計返d錢之後俾返我哋 我就話我都係需要打翻我原本$263過帳單 死活就話機清左打唔出來概 笑死 如果係餐廳蝕咗錢 上世人的單都可以抄翻出來啦 係咪 咁熟練退翻d錢 賴都唔賴 一定唔係食物打錯單啦 一定係有心啦 想收多五十食回扣 大家來依間舖一定要睇清楚張單,唔好俾呢間舖啲po街呃撚咗 咁嘅人都可以做收銀 唔知間餐廳你食咗幾多錢
2022-06-07
  • 推薦食左大水魚一條