2024-05-27 266 瀏覽
廚師特選餐湯俄羅斯雜菜湯 好足料 好多不同種類蔬菜煲成既雜菜湯 同平時飲既羅宋湯好唔同 感覺會比較清甜一點👍🏼All day breakfast 🍳 食材新鮮 有酸種麵包、沙律菜、牛油果、炒蛋、厘茄、煙三文魚、慢煮雞肉等等 全部食材都健康有營養 特別要提一提係慢煮雞肉 雞肉煮得好滑身 好似食緊雞髀菇咁🤭卡邦尼意大利粉配風乾火腿🍝Carbonara真係我最愛既意粉Top 3,所以點都要試試 味道同平時食開既carbonara有點不同,呢碟會比較濃既乳酪醬味 加埋parma ham一齊食 令意粉既味道更濃厚👍🏼朱古力🍫店員介紹既自家製朱古力 怕甜既我飲呢杯朱古力岩岩好 香濃既朱古力味但又唔會好甜~🥰Latte☕️奶啡夠香濃 夠咖啡味 作為餐後飲品 簡直醒腦提神 😆一邊飲啡 一邊欣賞窗外樹境🤗整體環境感覺好舒適 好似置身於台灣慢活咖啡店一樣 落地大玻璃加上樹林景色 令人好放鬆💯高山文化咖啡廳 (紅磡)紅磡高山道77號高山劇場新翼1樓

廚師特選餐湯

All day breakfast 🍳

卡邦尼意大利粉配風乾火腿🍝

朱古力🍫

Latte☕️

高山文化咖啡廳 (紅磡)
紅磡高山道77號高山劇場新翼1樓