餐廳: 丼丼屋 (荷里活廣場)
資訊:

✅丼丼屋相信大家對丼丼屋都唔陌生 親子丼真係每次嚟都必食😆今次見佢哋推出咗! 勁吸引!呑拿魚粉絲嘅我就即刻去朝聖下😎🔆贅沢三種呑拿魚定食 $118呢個定食係有3 款迷你丼,包括:赤身配醬油玉子丼大大件呑拿魚赤身配上醬油漬蛋撈匀後每一啖都充滿蛋汁😆更突顯到赤身嘅鮮味同好滑😆炙燒拖羅.拖羅蓉丼呢款係我最愛!有拖羅蓉外仲有炙燒拖羅 可以滿足到多重口感!啖啖拖羅蓉係個口裏面融化😍 如果有多啲香蔥就更正啦😈仲有炙燒拖羅 外層輕輕咁經過炙燒 一次過食晒兩種口感 外層比較有咬口 而內層就保留到呑拿魚本身嘅鮮味😍☺️特上中拖羅刺身丼厚切背中拖羅片一片片係丼飯面上點上少少嘅壽司豉油作調鮮!油脂豐富又肥美😀一個定食有晒3款唔同嘅丼飯 份量認真十足啊🤪除咗3款丼飯外 仲有前菜 同呑拿魚湯!真係同平時嘅麵豉湯唔同!有呑拿魚肉係入面!飲落亦都有啖啖呑拿魚香味😆
✅丼丼屋
相信大家對丼丼屋都唔陌生 親子丼真係每次嚟都必食😆
今次見佢哋推出咗[贅沢三種吞拿魚定食]! 勁吸引!
呑拿魚粉絲嘅我就即刻去朝聖下😎

🔆贅沢三種呑拿魚定食 $118
呢個定食係有3 款迷你丼,包括:

赤身配醬油玉子丼
大大件呑拿魚赤身配上醬油漬蛋
撈匀後每一啖都充滿蛋汁😆更突顯到赤身嘅鮮味同好滑😆

炙燒拖羅.拖羅蓉丼
呢款係我最愛!有拖羅蓉外仲有炙燒拖羅 可以滿足到多重口感!
啖啖拖羅蓉係個口裏面融化😍 如果有多啲香蔥就更正啦😈
仲有炙燒拖羅 外層輕輕咁經過炙燒
一次過食晒兩種口感 外層比較有咬口
而內層就保留到呑拿魚本身嘅鮮味😍☺️

特上中拖羅刺身
厚切背中拖羅片一片片係丼飯面上
點上少少嘅壽司豉油作調鮮!油脂豐富又肥美😀

一個定食有晒3款唔同嘅丼飯 份量認真十足啊🤪
除咗3款丼飯外 仲有前菜 同呑拿魚湯!
真係同平時嘅麵豉湯唔同!有呑拿魚肉係入面!
飲落亦都有啖啖呑拿魚香味😆