2020-12-08
<古今二>真係唔惹少👍🏻主打係卷物,喺其他餐廳都未必食到咁多款卷物!🌪超級龍卷風賣相非常吸引🤩表面有一層脆脆,究竟係乜東東?原來係薯片嚟㗎🤩加埋卷物入面嘅脆蝦,雙脆口感,的確帶有殺傷力,脆!脆!脆!亦夠哂香口😋芝士喺口腔入面散發香味,配合青瓜清新味,食完個口都有淡淡餘香😚🕷蜘蛛個名好有魔性,好有攻擊性🤣我心諗軟殼蟹加牛油果係咪會好油膩?錯啦!入口好清爽,又無油膩嘅感覺!味道亦好夾😍口感方面,外面柔軟,裏面帶少少鬆脆!估唔到呢份蜘蛛係咁溫柔☺️🥗日式麻醬豆腐沙律大大碗嘅沙律,沙律菜夠新鮮,芝麻醬夠香,豆腐每件都切得大大件,口感十足!加上我至愛三文魚子粒,三文魚子嘅油香加埋芝麻醬味,將沙律菜味道提升不少,食落一啲都唔寡😋夠哂開胃🐟三文魚頭湯鍋凍冰冰嘅天氣最啱飲呢個暖笠笠嘅湯😌大大個三文魚魚頭,加上豆腐同蔬菜,飲落味道夠哂濃👍🏻魚頭食落又唔腥,湯夠哂鮮甜😋
🌪超級龍卷風
🕷蜘蛛