餐廳: 雅 ‧悠蔬食
資訊:

2022-08-21 247 瀏覽
最近家中有事,呢排日日食齋,朋友們就我一齊食齋,就上openrice 搵到呢間餐廳,就去試下。我地準時到餐廳,門口企左好多人等位,好彩我地有book左枱咋!我地叫左個2人餐再加一個pizza🍽前菜&湯前菜都ok,細細碟,手卷我揀芒果牛油果,好好味,好開胃👍🏻忌廉湯好味;不過中湯有d淡,冇肉煲係清d。🍽大啡菇配漢堡扒漢堡扒好似食緊肉咁,呢款好推薦👍🏻因為啡菇都煎得好食仲有好多配菜🍽千層闊麵呢個味道都ok嘅,不過上枱就唔及大啡菇咁靚🍽牛油果鰻魚pizza成晚我最鐘意食呢個,又靚又好味😋配料有好多,仲要有我型愛嘅牛油果,個底係脆嘅!牛油果控一定要叫👍🏻餐仲有跟2杯飲品同甜品,係加錢叫左班戟好食d,其他都普普通通唔特別提了。3位埋單好似$700+,門口接待處姨姨咁忙都係好好禮貌👍🏻如果想食齋又唔想食傳統口味,真係好推介食呢間,菜式唔油膩,款式亦唔少,仲有好多款應該會下次再嚟試!

🍽前菜&湯
前菜都ok,細細碟,手卷我揀芒果牛油果,好好味,好開胃👍🏻
忌廉湯好味;不過中湯有d淡,冇肉煲係清d。

🍽大啡菇配漢堡扒

🍽千層闊麵
呢個味道都ok嘅,不過上枱就唔及大啡菇咁靚

🍽牛油果鰻魚pizza
成晚我最鐘意食呢個,又靚又好味😋

• 牛油果鰻魚pizza
  • 香芒牛油果苜蓿芽手卷