2024-01-26 3016 瀏覽
走進呢間冰室,首先係被個溫暖嘅氣氛圍住,我一坐落,已經迫唔及等嚟試佢哋嘅招牌啲咩啦。首先係班餅底嘅雪菜肉餅米線,啱啱好嘅鹹香啲味同咸咸地嘅雪菜完美結合,米線滑嘟嘟嘅,啖啖肉餅真材實料。攞過份煎雙蛋嚟,外圍微脆,撞穿個蛋黃瞬間流晒出嚟,黃澄澄嘅誘惑,搭配簡單嘅火腿同餐肉,依家仲要講埋煎得金黃香噴噴嘅多士,香脆得嚟唔油膩,真係好正點啊👍!飲品方面,當然少不了杯經典港式奶茶。嗰陣奶香同茶香完美交織,每一啖都係温暖滿足,感覺就好似係☀️出現喺雲層之間,閃閃發光。至於服務,呢度啲員工真心親切有禮,即叫即有,令人食得舒坦兼得意。如果你想尋味古早嘅茶餐廳feel,呢間冰室絕對值得你黎一轉,食返個滿足嘅早午餐🍽️!