2021-08-25 106 瀏覽
今期緣聚鮮鍋原來做緊promotion , 除左打邊爐外,仲可以有任食雞煲,仲有海鮮剌身放題,緊係要約班姊妹去食喇😜 雞煲雖然吸引,但今期姊妹話要減肥,唔想太油膩,唯有叫個清清地既日式壽喜燒湯底,話當係去左轉日本旅行喎😅內裏裝修其實都幾日系,環境仲好大,又乾凈,多款小食,前菜,飲品,甜品,調味料提供選擇首選食物緊係剌身同壽司,必食一定係牡丹蝦,油金魚同拖羅刺身,款款新鮮,而且入口即溶,尤其牡丹蝦,肉質彈牙,鮮甜美味行左8轉,食左8隻蝦,攪到我都唔好意思再拎😆壽喜燒湯底:開頭係覺得有少許甜,但落左火鍋配菜後,湯底變得相當夾套餐可任食牛肩胛&封門柳,兩款牛雖然薄,但食入口牛味濃郁,我仲配左生雞蛋撈勻嚟食,又滑又香記住唔好拾咁耐,5-6秒就最Perfect海鮮:生蠔,扇貝,牛柏葉,雞子,沙白,甚至係大蝦、南瓜、茄子天婦羅,樣樣都有甜品: 當然食最鐘意既雪糕,有多款選擇,個人黎講,最好食既味道係玄米茶,夠濃郁夠滑👍🏻另外一提,原來佢地而家有早、午和下午茶點心茶市供應,唔打邊爐都可以食下點心,價錢算合理,下星期同屋企人試下先

行左8轉,食左8隻蝦,攪到我都唔好意思再拎😆

記住唔好拾咁耐,5-6秒就最Perfect

2021-08-17
2 分鐘 (堂食)