一向都好鍾意食日本嘢,知道公司附近有間連鎖外賣壽司刺身專門店,即刻過嚟買番啲返公司同同事一齊食🤩🤩 佢即叫即整,好新鮮👍🏻👍🏻 今次分別叫咗兩款唔同嘅壽司拼盤~🍣千之味壽司盛盒D佢總共有6款,分別係‘’三文魚腩,辣味三文魚,三文魚粒,火焰黑椒三文魚,火焰三文魚 & 花之卷‘’ Total 25件😋😋 佢嘅三文魚好新鮮,而且配合唔同嘅款式,一次過滿足晒咁多個口味,三文魚迷必叫👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🍣千之人氣壽司拼盤A呢個拼盤分別有5款唔同嘅壽司,”鰻魚,蟹棒,玉子,腐皮 & 吉列炸蝦卷” Total 14件 🤓 鰻魚同蟹棒都好新鮮,玉子同腐皮就甜甜地,啱晒小朋友👧🏻 而我最鍾意食就係佢嘅吉列炸蝦卷,香脆嘅炸蝦配埋沙律醬真係一流🤤🤤下次再試吓其他唔同嘅款式先🤓🤓📍千の味刺身壽司專門店 大圍積運街海福花園商場地下31-C1地舖

🍣千之味壽司盛盒D

🍣千之人氣壽司拼盤A

下次再試吓其他唔同嘅款式先🤓🤓

📍千の味刺身壽司專門店
大圍積運街海福花園商場地下31-C1地舖
2022-09-20
15 分鐘 (外賣自取)
  • 吉列炸蝦卷