2024-10-07
好味高質素台式火煱🥘,開始涼涼地約埋朋友一齊嚟到馬鞍山烚吓烚吓🥢🥘呢度一人一鍋, 我同個friend都係牛魔王🐮梗係點左澳洲m8純和牛套餐🥘嘩,肉質幼嫩多汁油脂甘香好正🤤,仲要係任食🤩🥘另外仲點左澳洲純和牛,澳洲200日穀飼牛,澳洲黑安格斯封門柳,牛肉脂肪比例同分佈狀況不同, 都好有牛味😋, 質感不一樣肉質都軟熟🥘仲有日本北海道四元豚🐷,十分鮮嫩🥘唔單止仲有110款火煱料😚,前菜,海鮮(鼎鼎大頭蝦🦐.超級生蠔🦪,瀨尿蝦,王牌帶子,鮑魚仔...)台式小食( 古早鹽酥豆腐,三星蔥燒串花枝 黑糖渣麻薯...)😋,台式鍋物主食,無限追加🥘最驚喜連台式茶飲平時一杯都三十幾,都係任飲, 我哋叫咗百香果三重奏,黑糖珍珠牛乳,香水爆檸,芒芝芒芝👍🏻每位$409加一,今日我哋两個手魔王真係食得好滿足😍😍一鼎‧台式火鍋 (新港城中心(4期))馬鞍山鞍祿街18號MOSTown新港城中心(4期)2樓2001號舖
🥘嘩,肉質幼嫩多汁油脂甘香好正🤤,仲要係任食🤩
🥘仲有日本北海道四元豚🐷,十分鮮嫩
一鼎‧台式火鍋 (新港城中心(4期))