餐廳: 日の苑西日式外賣專門店
資訊:

2023-04-05 650 瀏覽
係西營盤做完野,想食日本野,諗起之前係巴士站旁邊就有間“日の苑西日式外賣專門店” , 有魚生丼、咖哩飯、蛋包飯、日式便當樣樣都好想試添今次就叫左個雞扒蛋包飯,仲有得揀咖哩汁或茄汁,食日本野仲要係蛋包飯就梗係要配咖喱汁啦,係“電”律黎加麻🤣一打開個飯盒就俾塊好大既雞扒吸引住,雞扒皮脆肉滑,個蛋就只係一塊蛋皮,同我期望有出入,個飯就撈左d栗米入去多左一份甜味,咖哩汁唔多唔夠撈飯,如果可以杰d就更加好餸飯整體黎講都算唔錯,如果配埋野飲就更加好啦!#日之苑 #NINOEN西環西營盤皇后大道西270-280號得利大 廈地下6號舖

整體黎講都算唔錯,如果配埋野飲就更加好啦!

#日之苑 #NINOEN

西環西營盤皇后大道西270-280號得利大 廈地下6號舖