2008-08-02
一間標榜係唔用味精既餐廳. 都真係食唔出有味精喎.雖然只得3張圓枱同7張二人枱, 但係幾乎有一半枱係有碟海南雞. 如果你第一次黎, 點都要試一試佢. 我依個星期已經食咗兩碟, 因為d油飯真係好好味. 而且趁仲有新鮮雞食就好食多d啦. 遲d得返冰鮮雞食架啦.如果兩個人去食, 又鍾意食海南雞同埋咖哩. 叫個二人餐就化算d. 因為雞多d, 碗湯又大碗d. 好過叫兩碟碟頭飯. 咖哩我淨係試過牛腩. 味道無得頂. 正 ! 碗湯亦好甜, 好足料.隔離枱飄黎元蹄既香味. 好似好好味咁. 睇落唔係好肥, 好吸引呀 ! 下次一定要試試.有一樣好驚人既係佢地出食物既時間好快 ! 差不多3~5 分鐘就已經齊哂喺枱面. 如果你叫咗十幾分鐘都未有得食, 記得開聲問下.