2022-05-27 105 瀏覽
✨Good Good✨西營盤日式小店主打簡約風的午餐好喜歡她們的方式做自己喜歡有規律的開開心心食一餐飯😍🍄Good Good飯🥑今日到店當然食招牌🥰飯餐跟了沙律、麵豉湯、豆腐😍好豐富影相超靚😌日本飯面好繽紛有牛油果、高湯玉子、燒炸金菇、杏飽菇、甘筍好多餸拼出來好靚🥰未食已經好滿足❤️好想說🤭當你食去一次就知道原來食一餐飯也會感到那種愉快的心情😌🍑水蜜桃忌廉蛋糕🎂水蜜桃蛋糕超香超香❣️超香❣️超香❣️水蜜桃我超喜歡🥰真的不能過😝奶油好滑夾心有二層水蜜桃果肉🤩入口好正超多果汁🥰蛋糕不算太甜😋飯後食剛剛好不會太飽😌🍍波羅的海🍨我係波羅控❤️我好喜歡這個甜品😌首先大家要看看透明甜品杯大大片燒波羅已經好吸晴了🤩配了忌廉芝士cream及餅碎😋一層層拼上去中間有一層透明梳打啫喱😍配菠蘿雪芭甜品師傅真係好有心機整得好靚🥰我先食雪芭濃濃的🍍味🥰並不是死甜那種🥰之後我再食梳打啫喱好特別😋之後再食忌廉芝士餅碎好特別組合好有口感🤤最後我食🍍入口超甜🥰幸福感✨愉快午餐😌好耐冇去旅行了今日當去日本一趟😝
✨Good Good✨

西營盤日式小店主打簡約風的午餐
好喜歡她們的方式做自己喜歡有規律的
開開心心食一餐飯😍

🍄Good Good飯🥑

今日到店當然食招牌🥰
飯餐跟了沙律、麵豉湯、豆腐😍好豐富影相超靚😌

🍑水蜜桃忌廉蛋糕🎂
水蜜桃蛋糕超香超香❣️超香❣️超香❣️