🕯️店名* #但馬屋🕯️🔮地址*屯門屯門鄉事會路83號V city1樓L1-8號舖 🔮分店:葵芳 觀塘地區搜尋🔍🗾#pickyme_屯門食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_日式#pickyme_火鍋✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✨湯底✨🪄千夜鍋第一次試呢個湯底 出奇地好好味 帶有少少咸味 我覺得比美肌鍋更加出色🤗如果想試下味道特別d既湯底 值得推介🪄美肌鍋呢一個湯底就比較淡味 適合唔重口味既人士食用 之前食過兩三次 質素都無咩變到 都有保持到😊✨套餐✨🪄日本產特選黑毛和牛及北海道夢之大地豚放題套餐肉質油花好靚 入口即溶 好淋身 肉味好夠 不過唔知點解開始點第二碟果陣 d肉質好似變差左甘 但都未去到好難食既 只可以話第一碟太大期望🤣但馬屋既豚肉系超級值得一試 肉質有彈性 嫩滑 比起一般放題食到既肉真係出色好多😋🎈味道評分*😋😋😋😋🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰💰💰🎈服務態度*💌💌💌💌💌
🕯️店名* #但馬屋🕯️
分店:葵芳 觀塘