天氣終於都開始涼啦😍系時侯又要出去瘋狂打邊爐啦💕-聽到🌟犇殿🌟呢排有個期間限定既日本JA全農和牛嘉年華,超正既日本A5 和牛餐都只係優惠價$598,仲要買一送一咁鬼抵‼️前晚就已經同朋友過去幫襯左🥰個餐包含左足足半公斤、油花超靚又粉嫩、堆到成座山咁既日本A5和牛,睇到都覺得好震撼‼️ 食落軟嫩多汁牛味濃,絕對系高汁之選😍湯底我哋揀咗個好有特色既美白凝膚牛乳鍋,湯頭雪白又夠濃,隱隱透出既奶香味,感覺滋補又對皮膚好💕除咗A 5和牛之外,個餐仲包埋美國極佳牛肩胛肉、澳洲特選牛肉、上選安格斯牛肉、美國牛板腱、牛胸爽、美國豬梅花、紐西蘭羊肉巻、阿嬤燒酒雞⋯⋯等等既肉肉任叫任食😋妥妥-個食肉獸既朋友仔食得好鬼爽😆個餐另外仲有埋海班片、鯛魚片、墨魚仔、海蝦、海蜆、墨魚滑、魚青滑等等既海鮮同多款✨台灣美食✨(eg:台灣鴨血、逢甲米血糕、厚切午餐肉、十三香滷三寶、老街蜂果豆腐、百頁豆腐、台式魚餃、手工蛋餃、福建燕餃、響鈴卷)可以自助落單,種類夠哂豐富‼️台式區入面除咗有滷肉燥,仲有台灣腸、蚵仔煎等等既台灣美食,好似去咗台灣夜市掃街咁☺️調味區乾淨又企理,基本既蔥、蒜蓉、辣椒、芫荽都有齊。飲品櫃都算幾大,茶類、汽
天氣終於都開始涼啦😍系時侯又要出去瘋狂打邊爐啦💕

調味區乾淨又企理,基本既蔥、蒜蓉、辣椒、芫荽都有齊。

飲品櫃都算幾大,茶類、汽水、啤酒等等既大路飲品都有成20款可揀;冷凍區入面既菜蔬類、丸類同腸類亦都有幾十款選擇😋

甜點區除咗有多種切好左既水果(西瓜、火龍果、哈密瓜)同蛋糕,仲有超有口感既芋丸同糖水🥰

想輕鬆回本記得要留意埋佢地既雪糕區,口味、種類都幾多,最正系連Häagen-Dazs、movenpick都係任食㗎‼️小妹見到都忍唔住食左兩、三杯‼️輕輕鬆鬆就回晒本‼️正‼️

❤️而家仲有全新推出既堂食台式自助餐‼️午市98,晚市 138,1小時用餐時間,平日除咗可以選擇火鍋放題,亦可選擇台式自助餐‼️

而午市及晚市火鍋放題,都包埋台式自助餐,不另收費!‼️真心平靚正丫‼️

🛑犇殿台灣火鍋

📍大角咀海泓道1號奧海城3期UG樓