招聘中
$16,000-$16,500
月薪
$17,000-$20,000
月薪
之前已經食過呢間嘅和牛飯,經過見到新出左魚生飯就入去試試啦😋環境好有日式風,座位都幾闊落😎食完仲收到外賣coupon,疫情期間買返屋企食就抵啲啦👍🏻🔸炙燒北海道帶子海鮮丼 (HK$138)呢個魚生飯同相片相似度都高嘅,北海道帶子都幾大塊,不過炙燒效果唔算太勁,食落唔算超香口🙈另外仲有肥美嘅三文魚同滿滿嘅三文魚子,成碗都算足料😊🔸月見豬腩肉丼 (HK$82)上次食過牛覺得韌左啲,今次就試豬肉覺得比牛好食呢😙肉質肥瘦適中,火炙燒完入口好香🐷飯粒都好有咬口,配埋醬汁同生蛋黃令人一口接一口呀,不知不覺就食曬😆🔸火炙牛舌 (HK$58)牛舌算厚身,不過略油左少少,以及咬落都韌左啲~🔸果味威士忌香桃梳打 (HK$48)另外可以揀熱情果同四季柑味,大大杯都幾香果味😎而且杯嘅款式設計好有日本居酒屋feel呢~

🔸炙燒北海道帶子海鮮丼 (HK$138)
炙燒北海道帶子海鮮丼

🔸月見豬腩肉丼 (HK$82)
月見豬腩肉丼

🔸火炙牛舌 (HK$58)
牛舌算厚身,不過略油左少少,以及咬落都韌左啲~
火炙牛舌

🔸果味威士忌香桃梳打 (HK$48)
果味威士忌香桃梳打
炙燒北海道帶子海鮮丼