日系休閒舒適Cafe推介🤍Breakʕ๑'ㅅ'๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ⸝⸝‪⸝♡觀塘海濱附近嘅海濱匯有間好舒適嘅Cafe可以比你一個好休閒嘅喘息空間\( ˶˙˙˶)/♡🩷南蠻炸雞牛油果丼🐥真心推介大家試吓佢哋嘅牛油果丼佢哋個牛油果真係好Creamy 份量都夠撈勻成個飯南蠻炸雞都夠香脆 不過就唔夠多肉汁但係整體個味道都幾好食 除咗南蠻炸雞 仲有個三文魚嘅組合選擇添🧡雙重三文魚蜜柑西柚田園沙律🥗賣相超級精緻嘅田園沙律 顏色色彩繽紛✨三文魚砌成一朵玫瑰花超級靚🌹但係三文魚可以再肥美啲就好(˶ฅωฅ˵)沙律菜都好新鮮 仲加咗啲蜜柑西柚 酸酸甜甜好開胃 💚是日蛋糕:開心果麻糬蛋糕🍰呢個開心果麻糬蛋糕真係有驚喜 開心果味道超級濃郁 入面仲有少少麻糬增加口感完全係一啖咬落去就係好滿足嘅感覺 平時都冇話特別鍾意開心果 今次諗住試吓真係有少少鍾意咗呢個蛋糕嘅味道🤎抹茶拿鐵☕️見到呢一杯抹茶latte嘅拉花已經覺得好靚啊!即刻心情變好( ˶ ̇ ̵ ̇˶ )‪‪♡(真係有少少唔捨得飲~)抹茶味道都夠濃 仲有得揀要唔要熱啲同少甜tim!💛bubble mikan(期間限定)呢杯
日系休閒舒適Cafe推介🤍Break

除咗南蠻炸雞 仲有個三文魚嘅組合選擇添

🧡雙重三文魚蜜柑西柚田園沙律🥗
賣相超級精緻嘅田園沙律 顏色色彩繽紛✨
三文魚砌成一朵玫瑰花超級靚🌹
但係三文魚可以再肥美啲就好(˶ฅωฅ˵)
沙律菜都好新鮮 仲加咗啲蜜柑西柚 酸酸甜甜好開胃

💚是日蛋糕:開心果麻糬蛋糕🍰
呢個開心果麻糬蛋糕真係有驚喜
開心果味道超級濃郁 入面仲有少少麻糬增加口感
完全係一啖咬落去就係好滿足嘅感覺
平時都冇話特別鍾意開心果 今次諗住試吓
真係有少少鍾意咗呢個蛋糕嘅味道

🤎抹茶拿鐵☕️
見到呢一杯抹茶latte嘅拉花已經覺得好靚啊!
抹茶味道都夠濃 仲有得揀要唔要熱啲同少甜tim!

💛bubble mikan(期間限定)
呢杯特飲入口酸酸甜甜 有柚子、香橙嘅果香🍹
仲加左梳打水 飲落即刻有透心涼嘅感覺🧊

✨而家下午茶時段有個好超值嘅優惠( °‪꒳​° ).ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪
每杯堂飲仲送是日蛋糕🍰一件飲品免費添飲!
⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧˚
📍 break
觀塘海濱道77號海濱匯1樓13-14號舖