2019-06-19
時段:- 星期二晚上 位置:- 地鐵站出口步行約5分鐘裝墴:-有兩層但係就被安排坐地下嗰層,雖然對住 一對成日又開又關嘅自動玻璃門,但好彩有電視睇。 食物:- 選擇左 1) 鴛鴦湯底 : 一面係椰子雞另一面係蕃茄。2) 黃金炸魚皮3) 手打蝦滑5) 鮮四寶丸6) 美國肥牛7) 西班牙豬梅肉8) 豆漿首先一定要試嘅就係黃金炸魚皮,入口香軟鬆脆又有強烈嘅鹹蛋味,唔使放落個鍋度都已經食到舐舐脷。跟住落黎就係手打蝦滑同埋四寶丸,雖然食落口感覺唔係特別突出,但食得出係誠意之作。打邊爐我就一定要食牛,呢款美國肥牛雖然大大塊,但係"錄"完之後仍然入口鬆軟十分嫩滑可口。仲有係第一次食嘅西班牙豬梅肉,入口好有質感,而且好快溶喺口腔入面,直達喉嚨。而鴛鴦湯底調味適中,而且椰子雞個邊真材實料,雞肉滾完之後仍然保持質感。打邊爐梗係唔少得嘢飲啦,今次我就試咗飲普通豆漿同埋黑豆漿,雖然只係樽裝飲品但係配合呢個鴛鴦湯底同埋啲食材都係非常之夾嘅。呢度亦都有經典嘅九宮格調味盤,有九種唔同嘅配料任君選擇。服務:- 落單同埋上菜嘅速度都可以接受嘅,而且回應乘客嘅要求時亦都好快可以處理得到,值得一讚。價錢:- 所有野加埋加約
星期二晚上
位置:-
地鐵站出口步行約5分鐘
裝墴:-
食物:-
選擇左
1) 鴛鴦湯底 : 一面係椰子雞另一面係蕃茄。
2) 黃金炸魚皮
3) 手打蝦滑
5) 鮮四寶丸
6) 美國肥牛
7) 西班牙豬梅肉
8) 豆漿
呢度亦都有經典嘅九宮格調味盤,有九種唔同嘅配料任君選擇。
服務:-
價錢:-
所有野加埋加約$500
整體:-
環境尚可接受,食物質素良好,食物質數與價格比例適中,服務態度良好。