2023-10-25
🤣高質刺身店🤣-朋友推介我哋話呢一間嘅刺身性價比好高 🤤 雖然唔會話特別平 不過每一片都好肥美 而且好新鮮 今日經開旺角 嚟咗試吓 🥰 我哋叫咗剌身盛 果然唔錯🤣-😍鮪世刺身盛 赤海蝦爽甜,蝦膏多得黎味道甘甜。大拖羅好大件,油脂分布精緻,入口即溶。池魚甘香細膩。油甘魚肉厚鮮嫩。帆立貝大粒飽滿,鮮味濃郁。三文魚味道濃郁。-☺️蔥吞拿魚腩手卷😋蟹籽手卷 手卷既蟹籽同吞拿魚腩分量充足,蟹籽粒粒分明口感清脆,吞拿魚腩蓉魚香豐富好咁細滑。-😝芝士飛魚子軍艦 芝士濃郁,飛魚子爽脆-🥰火炙左口魚裙邊 🤓馬刀貝 😎輕燒劍魚腩 🤩火炙三文魚 🥳特大赤海蝦 火炙左口魚裙邊油份豐富,魚油香充斥係口入面。劍魚腩肉質柔軟,甜得黎唔油膩。三文魚味道濃郁。馬刀貝超級爽口彈牙。赤海蝦真係好大隻,味道鮮甜。-😍日本活帆立貝刺身 😊赤貝刺身 🤣日本象拔蚌刺身 😋立魚薄切(4切)帆立貝大大粒好飽滿,鮮味濃郁。赤貝刺身爽口又厚身。象拔蚌口感柔軟,淡淡清甜。立魚魚香豐富。-😙北海道海鹽炸甜蝦 炸得好香好鬆脆,蝦味鮮甜-📍鮪世巿場旺角花園街3-5號鴻威大厦地下10-11號舖-
😍鮪世刺身盛
☺️蔥吞拿魚腩手卷
😋蟹籽手卷
😝芝士飛魚子軍艦
芝士濃郁,飛魚子爽脆
🥰火炙左口魚裙邊
🤓馬刀貝
😎輕燒劍魚腩
🤩火炙三文魚
🥳特大赤海蝦
😍日本活帆立貝刺身
😊赤貝刺身
🤣日本象拔蚌刺身
😋立魚薄切(4切)
😙北海道海鹽炸甜蝦
炸得好香好鬆脆,蝦味鮮甜
📍鮪世巿場
旺角花園街3-5號鴻威大厦地下10-11號舖