(非會員)
黎過呢間都好幾次,試過幾個唔同既野食,同大家分享下。推介:焗飯($35-$39) :試過幾隻唔同既焗飯,本人覺得芝士白汁最好味,又香又濃,最唔鍾意係黑椒汁,感覺似豉椒碟頭飯。至於配菜方面就因人而異,海鮮應該係雪藏既,所以我覺得肉或扒類配菜好味d。田螺焗薯蓉($22)好熱好好咪,上面應該淋左酒再做火燒,好香,不過d薯蓉唔係次次幼滑, 不過廿蚊就絕對物超所值。pizza($24)我就覺得普通,我男朋友好欣賞佢用新鮮菠蘿同好足料。印度烤餅($16)我的至愛,烤餅夠鬆,咖哩夠香濃,又平又好味!!椰汁椰菜花??唔係好記得叫咩名,不過好香好好食,我覺得係佢地最好食既蔬菜類野食。公司紅豆冰(跟餐+$8)我的至愛2,我覺得我飲過其中一個最好飲既紅豆冰,好多layer,一次過滿足哂我既願意,哈哈。羅宋湯我飲過紅湯同白湯,覺得佢地個紅湯好好飲,加pepper簡直冇得彈!!總結我每一次去食都好滿意,d員工好忙但係態度都好好,雖然唔可以同大餐廳比,但係咁既價錢絕對超值!!!!
黎過呢間都好幾次,試過幾個唔同既野食,同大家分享下。

推介:

焗飯($35-$39) :

田螺焗薯蓉($22)

pizza($24)
我就覺得普通,我男朋友好欣賞佢用新鮮菠蘿同好足料。

印度烤餅($16)
我的至愛,烤餅夠鬆,咖哩夠香濃,又平又好味!!

椰汁椰菜花??

公司紅豆冰(跟餐+$8)

羅宋湯