2023-03-18
四寶食堂 (旺角)如果夜晚諗唔到食咩,不如試下四寶食堂😝價錢親民,選擇多樣化,而且野食質素都唔錯😋拔道腩水門雞(半隻)🐔 $98雞肉好嫩好多,豉油令水門雞提鮮左唔少,另外仲有酸辣醬比你點嚟食Tim☺️養生燉湯套餐呢個套餐好正,有養生燉湯之餘仲可以升級要前菜😝我揀左豬肚絲同黑毛豬😝養生燉湯超甜,超足料,有蟲草花,豬骨同茶樹菇😋超推薦!飲完個人都暖粒粒🤩沙嗲牛肉炒芥蘭苗 🧆 $98芥蘭煮到好淋,沙嗲牛肉超嫩😆芥蘭好重沙嗲味,所以成道菜都好濃好好食,餸飯一流🥰升級前菜(+$28):飲品 + 前菜川式麻辣豬肚絲 🌶️豬肚好Q彈,蒜香味同辣味好出,作為前菜令人食慾大增🤤星加坡黑醬油胡椒粉絲大蝦煲 🦐 $118海鮮蝦大大粒,肉質正,入口好滿足☺️粉絲用左特製香料去煮,所以好香好特別🤤味道有D似公仔麵,又有D似印度醬料🤣升級燉湯套餐(+$28): 燉湯 + 白飯升級前菜(+$28)蒜泥白肉黑毛豬 🐷同豬肚絲一樣蒜泥好多,所以蒜蓉味道好重😆黑毛豬好嫩好淋,都唔錯👍凍檸茶 🍹熱檸水 🍵地址:旺角豉油街23號地舖整體評分:5/5味道:5/5環境:4/5抵食:5/5
拔道腩水門雞(半隻)🐔 $98
養生燉湯套餐
沙嗲牛肉炒芥蘭苗 🧆 $98
升級前菜(+$28):飲品 + 前菜
川式麻辣豬肚絲 🌶️
豬肚好Q彈,蒜香味同辣味好出,作為前菜令人食慾大增🤤
星加坡黑醬油胡椒粉絲大蝦煲 🦐 $118
升級燉湯套餐(+$28): 燉湯 + 白飯
升級前菜(+$28)
蒜泥白肉黑毛豬 🐷
凍檸茶 🍹