依一間餐廳個名好盞鬼一直都想試下,然後終於搵到機會試lu☺️💚朱古力牛排沙律💚💵$148牛排似係慢煮牛排,食落好腍好juicy,夠牛味,好食😋沙律就係啲生菜加莓類,配上黑醋dressing,食落都好fresh~唔錯☺️💜冬蔭公大蝦比薩💜💵$138依個pizza真係好惹味🥰冬蔭公味好出好食,唔會辣😍pizza邊邊係我鍾意嘅脆度,似餅乾嘅脆😋pizza中間似係用咗蕃薯蓉舖底,特別得嚟有幾夾幾好食😳大蝦🍤分類唔少,而且食落都好彈牙,推薦~🧡親手煮的山楂蘋果茶🧡💵$46入落去酸酸甜甜,好夠味,山楂味都好出~不過飲到咁上下可能會覺得太甜,可以加水溝淡啲😂💙木瓜蜂蜜花椒奶昔💙💵$58依間餐廳嘅奶昔好多口味都好特別😍仲可以免費加奶蓋🥰飲落主要味道木瓜奶昔,加上有少少花椒嘅香氣味道,完全唔會辣,甜度亦都啱啱好~一啲都唔伏,而且好蓋都整得唔錯,係偏鹹嘅奶蓋,夠芝士味☺️值得一試~💕overall💕睇得出餐廳裝修同menu花咗唔少心思,都係行媽X地風格~食物質素唔錯,想同朋友出旺角諗唔到食咩好嘅話可以考慮下~

💚朱古力牛排沙律💚
💵$148