旺角新開高質清新西班牙餐館喺OpenRice search到感覺唔錯,所以今日嚟開朗豪坊就去試吓😀今次我同朋友點咗晚市2人套餐$368 (見幾抵食😆)💛凍腸拼盤有2款西班牙腸、1款芝士,配酒一流!個人會鍾意辣嗰隻腸多啲,香辣油香兼備。💛法式栗子湯(每日更新)栗子湯口感滑順,栗子嘅甜味同奶油嘅香氣融合得唔錯。💛雞肉西班牙飯嫩滑嘅雞肉同香料調味過嘅米飯,金黃色澤誘人。米飯吸收了雞肉嘅鮮味,搭配豐富嘅配料,食落口感幾豐富。💛煎焗鱈魚柳魚肉調味恰到好處,表面用咗香料預先醃製好,烤焗後外脆內嫩,食落唔會油膩,啱哂注重健康嘅朋友😋💛香辣大蝦意粉香辣味突出,大蝦鮮甜,同蕃茄嘅酸甜相輔相成,搭配彈牙嘅意粉啖啖滿足。💛Churro外脆內軟,配上香甜嘅朱古力醬,完美嘅甜品作結尾,我同朋友都好滿意呢餐✅️🎊優惠(for所有客)🎊、參加辦法如下1️⃣只要Like + Follow 社交平台,免費送飲品一杯2️⃣Post Story仲可以全單再88折*記得必須喺結賬前展示給員工以作確實**所有優惠受條款約束**如有任何爭議,餐廳有最終决定權**餐廳設有加一服務費*✨️Special推薦✨️9月全新推出“西班牙檸檬啤酒"Hap

今次我同朋友點咗晚市2人套餐$368 (見幾抵食😆)

💛凍腸拼盤

💛法式栗子湯(每日更新)
栗子湯口感滑順,栗子嘅甜味同奶油嘅香氣融合得唔錯。

💛雞肉西班牙飯

、參加辦法如下
2️⃣Post Story仲可以全單再88折
*記得必須喺結賬前展示給員工以作確實*
*所有優惠受條款約束*
*如有任何爭議,餐廳有最終决定權*
*餐廳設有加一服務費*

✨️Special推薦✨️
9月全新推出“西班牙檸檬啤酒"
Happy Hour 時段(14:00-19:00)只售$38/1杯 快啲去試下啦!

2024-09-17