2022-12-16
旺角樓上休閒Cafe 今日 朋友帶我嚟到旺角登打士街嘅樓上西餐廳 餐廳以簡約嘅工業風裝修 座位好闊落 好多卡位 坐得好舒服 夜晚同朋友過嚟慢慢食傾吓計 感覺好舒服😌 店員都好好笑容 感覺好親切🥰🥰 香草忌廉煙三文魚意粉$118 煙三文魚切到成的花咁 好靚 佢唔淨係知好靚 仲好好食 忌廉意粉 好Creamy 😋 特色黑椒豬手配薯菜$168 呢個餐都好抵 食豬手焗到啱啱好 唔會好乾 配上啱啱炸起個薯角 我都比較鍾意薯角多過薯條😄 仲配埋新鮮嘅沙律菜 份量非常足🥰🥰 我哋叫咗兩個餐同朋友share食份量啱啱好😄😋 熱朱古力 跟餐+ $5洛神花茶 跟餐加+$25天氣好凍 所以我哋揀咗熱飲 朱古力好香濃,仲有一粒棉花糖喺上邊😄😌 洛神花真係好清 大大壺 可以慢慢飲 飲咗個喉嚨好舒服👍👍 忌廉曲奇芝士蛋糕$48飯後甜品 我哋揀咗芝士蛋糕🍰 呢個芝士蛋糕唔會太甜 曲奇味香濃 好正🥰🥰 整體來講 親民價錢 算超水準 可以encore🥰🥰🥰 🎈Go Dutch Cafe (旺角)旺角登打士街43H號登打士廣場10樓 kfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlo
店員都好好笑容 感覺好親切🥰🥰
香草忌廉煙三文魚意粉$118
特色黑椒豬手配薯菜$168
我哋叫咗兩個餐同朋友share食份量啱啱好😄😋
熱朱古力 跟餐+ $5
洛神花茶 跟餐加+$25
忌廉曲奇芝士蛋糕$48
整體來講 親民價錢 算超水準 可以encore🥰🥰🥰
🎈Go Dutch Cafe (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場10樓
kfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie