呢晚到左旺角雅蘭中心的【佐賀燒肉谷日式燒烤放題專門店】食燒肉放題,食物高質又豐富,120分鐘任飲任食輕輕鬆鬆唔洗趕~ 餐廳地方寬敞,有大量卡位,坐得舒服~餐廳呢度有4種價錢嘅套餐可以選擇,我地揀左Lv3 澳洲和牛海鮮放題,有超過128款美食,以及自助專區40種美食,好多選擇喔!仲可以免費暢飲啤酒或清酒啊!一開始會上頭盤澳洲和牛海鮮盤,好吸睛,打卡啱晒!肉類包括:澳洲和牛上級牛胸肉油膩分佈均勻,入口又香又滑、牛舌亦有水準,好咬口,仲有和牛肉眼芯、和牛特上牛肋肉、特選牛小排、美國牛胸腹肉等都好高質,海鮮有法國黃金螺、原隻鮑魚燒、帆立貝、青口和大海老~ 等我地可以先試左牛嘅不同部位和精選嘅海鮮,之後按喜好encore喜歡嘅款式~煙燻壺漬封門柳,肉味香濃而且好夠淋,醃得好入味,完全唔需要沾鹽花都已經好好味了!霜降一口牛,一粒一口好滋味~ 必食燒日本原隻生蠔,大大隻肉厚好香滑~適逢奧運港隊攞到金牌,餐廳當日仲另外送左日本和牛嫩肌壽喜燒俾我地食Lv3或Lv4套餐嘅客人,好有驚喜!一片片雪花嘅日本和牛,油脂分佈均勻,入口即溶,沾上蛋汁份外細嫩幼滑!呢排除左有燒肉放題套餐外,仲做緊期間限定水果祭,可以

呢排除左有燒肉放題套餐外,仲做緊期間限定水果祭,可以享用以酸甜果實製作嘅各種菜式,開胃又好味,非常啱夏天食,水果醬醃𠝹花魷魚味道好清新!貓山王榴槤刈包和榴槤炸彈都十分香甜幼滑,齒頰留香!

如果個胃仲有少少位,不妨到自助區試吓大福和銅鑼燒等甜品喔!呢餐實在太豐富,啱晒牛魔王和榴槤控!
2024-08-08
  • 煙燻壺漬封門柳