2024-05-12 123 瀏覽
行過旺角發現呢間泰國菜做緊嘅晚市二人套餐都幾抵食 咁岩撞正上星期狂風暴雨 即刻衝咗入去食🥺餐廳就座落係通菜街 位置方便 而且裝修都幾有格調🫶🏻套餐有一個前菜、兩個小食、一個主食同兩杯野飲 加埋都係$338 咁就試試佢先😆❣️涼拌酸辣紮肉前菜我地揀左酸辣紮肉(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)蔬菜新鮮爽口👍🏻酸酸辣辣味非常開胃🤤紮肉份量亦非常之多‼️但要注意嘅係都真係幾辣下🥺建議可以調節下 食開三小辣嘅我都覺得真係好辣😂😂😂❣️泰式手打蝦餅蝦餅外表脆口內裡肉質非常彈牙 蝦味亦濃郁🙌🏻總共有六細舊咁多 作為小食岩岩好🌟❣️招牌燒牛肩胛肉牛肉燒嘅火喉同時間岩岩好💯肉質非常粉嫩 而因為係牛肩胛肉既關係 牛味仲特別重👍🏻食肉獸真係唔可以錯過😆❣️蟹肉炒飯我地加左20蚊黎嗌呢個蟹肉炒飯 但我地覺得絕對係值回票價🙌🏻蟹肉炒飯非常足料 肉眼可見非常多蟹肉🦀而且炒飯亦都有獲氣🔥做到粒粒分明 非常抵讚✊🏻❣️椰汁冰/泰式綠奶茶野飲我地叫左杯椰汁冰 啖啖椰香非常足料👅而泰式綠奶茶既甜度適中而且幼滑 都幾好飲!! ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و推薦指數:🌟🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.8/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 3.8/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4.3/5】
餐廳就座落係通菜街 位置方便 而且裝修都幾有格調🫶🏻
咁就試試佢先😆

❣️涼拌酸辣紮肉
前菜我地揀左酸辣紮肉(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
蔬菜新鮮爽口👍🏻
酸酸辣辣味非常開胃🤤紮肉份量亦非常之多‼️