久違的好耐無打邊爐表示有少少期待有多多興奮🤩⁣⁣點知,我媽仲興奮過我😅🤡(???)⁣⁣⁣⁣仲要係高質嘅涮涮鍋🤤...⁣⁣⁣⁣邊爐有和牛係正嘅🤤⁣⁣仲有海鮮都係可以任點🦞🦐🦑🦪⁣⁣數返有蝦,帶子,蟶子,生蠔,青口,魷魚,蜆同埋花螺🤔⁣⁣我同媽子都覺得蟶子同帶子係最值得叫😜⁣⁣但整體嚟講海鮮都幾新鮮,不錯。⁣⁣另外,啲丸類都好好好好好多元化,係小妹無知定未開過眼界😨,竟然有隻丸係麻辣餡嘅魚蛋???⁣⁣(有隻包心丸入面係墨魚餡幾好食😋)⁣⁣⁣⁣btw其實除咗shabu shabu之外佢仲有好多日式放題嘅野食🍢⁣⁣要shoutout一下個刺身拼盤🍣(其實可以加點嘅...)⁣⁣係正嘅,咩魚🐟咩貝🦪咩蝦🦐咩螺🐚都有😌⁣⁣仲有天婦羅同其他燒物🍗and揚物🍤⁣⁣麻吉燒is jengs☺⁣⁣⁣⁣強推佢個3.6牛乳奶凍,奶味重但唔會太甜,質感有少少似cheese😝⁣⁣啊,仲有佢呢條入面有爆炸糖嘅雪條,第一次食,幾特別🍦⁣⁣懷舊嘅話攞條牛奶公司黑牛都不錯😆⁣⁣其實仲有其他野食,但我哋好飽luuuu ahahaha⁣⁣⁣⁣一場史上最random最神奇嘅同媽子食飯🥲⁣⁣嗯,真係好random lmao⁣⁣⁣⁣b
久違的好耐無打邊爐表示有少少期待有多多興奮🤩⁣⁣
點知,我媽仲興奮過我😅🤡(???)⁣⁣
仲要係高質嘅涮涮鍋🤤...⁣⁣
邊爐有和牛係正嘅🤤⁣⁣
仲有海鮮都係可以任點🦞🦐🦑🦪⁣⁣
數返有蝦,帶子,蟶子,生蠔,青口,魷魚,蜆同埋花螺🤔⁣⁣
我同媽子都覺得蟶子同帶子係最值得叫😜⁣⁣
但整體嚟講海鮮都幾新鮮,不錯。⁣⁣
(有隻包心丸入面係墨魚餡幾好食😋)⁣⁣
⁣⁣
係正嘅,咩魚🐟咩貝🦪咩蝦🦐咩螺🐚都有😌⁣⁣
仲有天婦羅同其他燒物🍗and揚物🍤⁣⁣
麻吉燒is jengs☺⁣⁣
⁣⁣
啊,仲有佢呢條入面有爆炸糖嘅雪條,第一次食,幾特別🍦⁣⁣
懷舊嘅話攞條牛奶公司黑牛都不錯😆⁣⁣
其實仲有其他野食,但我哋好飽luuuu ahahaha⁣⁣
一場史上最random最神奇嘅同媽子食飯🥲⁣⁣
嗯,真係好random lmao⁣⁣
⁣⁣
btw,依家經WhatsApp嘅話訂枱18:00前離座有和牛買一送一優惠,所以其實計返係半價真係幾抵食🤔⁣⁣

• 海鮮拼盤
  • 嚴選黑毛和牛