2021-03-29
久違的好耐無打邊爐表示有少少期待有多多興奮🤩點知,我媽仲興奮過我😅🤡(???)仲要係高質嘅涮涮鍋🤤...邊爐有和牛係正嘅🤤仲有海鮮都係可以任點🦞🦐🦑🦪數返有蝦,帶子,蟶子,生蠔,青口,魷魚,蜆同埋花螺🤔我同媽子都覺得蟶子同帶子係最值得叫😜但整體嚟講海鮮都幾新鮮,不錯。另外,啲丸類都好好好好好多元化,係小妹無知定未開過眼界😨,竟然有隻丸係麻辣餡嘅魚蛋???(有隻包心丸入面係墨魚餡幾好食😋)btw其實除咗shabu shabu之外佢仲有好多日式放題嘅野食🍢要shoutout一下個刺身拼盤🍣(其實可以加點嘅...)係正嘅,咩魚🐟咩貝🦪咩蝦🦐咩螺🐚都有😌仲有天婦羅同其他燒物🍗and揚物🍤麻吉燒is jengs☺強推佢個3.6牛乳奶凍,奶味重但唔會太甜,質感有少少似cheese😝啊,仲有佢呢條入面有爆炸糖嘅雪條,第一次食,幾特別🍦懷舊嘅話攞條牛奶公司黑牛都不錯😆其實仲有其他野食,但我哋好飽luuuu ahahaha一場史上最random最神奇嘅同媽子食飯🥲嗯,真係好random lmaob
點知,我媽仲興奮過我😅🤡(???)
仲要係高質嘅涮涮鍋🤤...
邊爐有和牛係正嘅🤤
仲有海鮮都係可以任點🦞🦐🦑🦪
數返有蝦,帶子,蟶子,生蠔,青口,魷魚,蜆同埋花螺🤔
我同媽子都覺得蟶子同帶子係最值得叫😜
但整體嚟講海鮮都幾新鮮,不錯。
(有隻包心丸入面係墨魚餡幾好食😋)
要shoutout一下個刺身拼盤🍣(其實可以加點嘅...)
係正嘅,咩魚🐟咩貝🦪咩蝦🦐咩螺🐚都有😌
仲有天婦羅同其他燒物🍗and揚物🍤
麻吉燒is jengs☺
啊,仲有佢呢條入面有爆炸糖嘅雪條,第一次食,幾特別🍦
懷舊嘅話攞條牛奶公司黑牛都不錯😆
其實仲有其他野食,但我哋好飽luuuu ahahaha
一場史上最random最神奇嘅同媽子食飯🥲
嗯,真係好random lmao
btw,依家經WhatsApp嘅話訂枱18:00前離座有和牛買一送一優惠,所以其實計返係半價真係幾抵食🤔