2024-09-07
最近壓力有啲大,想大食一餐,好好減壓,其中一個選擇就係放題🫢今日食佢地經典三重新鮮刺身江洋盛宴,總共有77品可以食到,我8:30pm 先入座 $258🍣放題當然唔少得魚生、壽司。魚生件件都夠新鮮,赤蝦夠大隻、肉質甜美有鮑魚、花膠、碗仔翅呢啲特別野食,另外仲有一品料理同串燒、即使唔食刺身都一定有野比你揀。燒物仲有蒜蓉生蠔🦪、雞翼、牛舌、雞軟骨、海蝦同菠蘿🦐外面都有前菜可以自己揀,海鮮有青口、蜆、螺肉、蝦等等。中華沙律、沙律菜同泡菜亦有。最推薦佢地既滕椒魚皮,夠辣夠爽🍗炸物當然唔少得芝麻雞翼,雞翼肉嫩多汁,值得一試🍦飲品有汽水、茶、啤酒同清酒,甜品仲有Häagen-Dazs雪糕同水果期間限定食放題仲有免費升級任食馬來西亞烤榴槤,烤過既榴連夠哂香甜,淨係食榴槤都值回票價
🍗炸物當然唔少得芝麻雞翼,雞翼肉嫩多汁,值得一試