2024-07-05 365 瀏覽
高高興興想小朋友開心下買個扑扑蛋糕買到一肚氣。 上網搵訂造蛋糕,見佢第一個賣哂廣告,我又有啲趕,見佢2日前都可訂到,就無上網睇下啲資料就匆匆忙訂咗。佢喺自取攞蛋糕,係喺一個無人自取點攞,去到有個大雪櫃攞返自己個number就得。其實嗰下已經concern唔會有人攞咗或者整到個蛋糕?不過唔知係唔係依加啲店都係呢啲做法~去個到攞蛋糕,見佢3-years-old 加咗個”s”我即刻同個客服講。佢就話係個同事加仲話因為有”s”係正確。先唔講佢無check就自己加上去,但無論你加啲咩上去,都應該要問過個客先啦?但唔緊要,少事姐。直到去扑咗個蛋糕嗰下……真係呆咗,個三眼仔沉哂喺啲士多啤梨果醬到好似個血海咁。 再整嚟食,外殼個朱古力都係死甜嗰啲朱古力我都預咗,但個蛋糕入面無layer可言,成pat cream,甜到飛。真係食咗啖無食。咁嘅經歷真係太嬲,因為喺貨不對版,佢網上layer係寫哂有咩,我加咗$38定$40要個水果版,佢圖係寫明有「時令水果」,我整極一粒水果都無。我先上網搵到佢有ig,睇咗啲圖,啲人揀嘅同款蛋糕,同我嗰個差10級遠。 個客服係咁狡辯講咗唔同嘅理(請睇圖)。 最後比個方案我喺比
高高興興想小朋友開心下買個扑扑蛋糕買到一肚氣。

去個到攞蛋糕,見佢3-years-old 加咗個”s”

直到去扑咗個蛋糕嗰下……

咁嘅經歷真係太嬲,因為喺貨不對版,佢網上layer係寫哂有咩,我加咗$38定$40要個水果版,佢圖係寫明有「時令水果」,我整極一粒水果都無。我先上網搵到佢有ig,睇咗啲圖,啲人揀嘅同款蛋糕,同我嗰個差10級遠。 個客服係咁狡辯講咗唔同嘅理(請睇圖)。 最後比個方案我喺比返啲水果我,我唔知佢點可以咁講出口。總之我認為佢呢一單生意點都要蝕啲錢先可以算。咁我求其叫佢將我加錢嘅幾十錢退返。一講到退錢,就無再覆過。

我見到Openrice 啲劣評,個客服都係用同一個藉口話有人反映點點點,所以佢哋作出改善,個蛋糕就會無咗啲料? 死都唔肯認錯同埋佢嘅解決方法完全當個客係傻仔。

如果你整唔到4吋蛋糕,你咪cut咗4吋蛋糕。我依加都喺到再反映啊,仲等𡁵你覆whatsapp。

2024-07-02
外賣自取