居酒屋嘅門口唔係大馬路旁邊,比較隱蔽,但係卻十分有名氣~店主同佢老婆都係日本人,打過去book 位嗰下好驚喜,因為店主會好熱情咁講一大段日文開場白,然後聽到你唔係日本人,就會用佢獨特發音嘅廣東話好過癮咁同你講嘢,重複你電話號碼嗰d 資料,好得意😂😂之前都食過~每次都必點三寶;明太子撈烏冬、鹽燒花魚同刺身沙律。前菜係店家免費提供嘅肉碎芽菜,味道不錯。鹽燒花魚 $88好厚,魚肉好juicy 嫩滑得嚟有口感😍食到魚嘅鹹香味同鮮味,好味明太子撈烏冬 $78烏冬好彈牙,撈左紫蘇葉碎同紫菜碎,食嘅時候除左濃郁creamy 有d 似沙律醬味嘅醬汁外,仲有紫蘇葉嘅香味~~加上明太子獨有嘅鹹香,配搭彈牙嘅烏冬,真係好夾!食完一啖又一啖!好好味!但係份量太少啦。刺身沙律 $78個汁酸酸辣辣,辣度係普通人可以接受~~幾清新過癮~~入面有好多唔同嘅刺身,例如吞拿魚、鯛魚、蟹肉、章魚、三文魚、魚子、昆布、沙律菜等等~好豐富滿足,但食耐左覺得有d 腥。三寶保持到水平!唔錯
居酒屋嘅門口唔係大馬路旁邊,比較隱蔽,但係卻十分有名氣~

前菜係店家免費提供嘅肉碎芽菜,味道不錯。

鹽燒花魚 $88

明太子撈烏冬 $78