2024-10-07 120 瀏覽
今次再次嚟到觀塘Black Coffee 食晚飯加甜品,放工時間多人,餐廳採用 open kitchen ,大大個咖啡吧,佢喺商場自成一角,比較寧靜方便傾計炸薯條薯條即叫即炸,熱辣辣,厚肉水牛城雞翼 (六隻)水牛城雞翼炸得好香脆,裏面仲係juicy,調味調得好好日式炸豬扒三文治配雜菜沙律炸豬扒大大塊,整得好香口,係白肉,三文治包係黑色的好特別,整體成個三文治唔肥膩,份量夠,雜菜沙律份量都好多,生菜都好新鮮自家製番茄醬炒意粉配肉丸番茄醬整得好好,調味調得好好,唔會好甜, 意粉份量都好多,軟硬適中,肉丸啖啖肉,正吖三重朱古力窩夫配朱古力雪糕三重朱古力有朱古力雪糕,溶咗朱古力和朱古力碎碎,軟硬都有,口感非常好,再陪襯埋熱辣辣嘅窩夫,真係好正曲奇忌廉窩夫配朱古力雪糕另外我哋揀咗曲奇忌窩夫,好多曲奇餅碎碎, 兩個甜品都好好味,好滿足

炸薯條
薯條即叫即炸,熱辣辣,厚肉

水牛城雞翼 (六隻)
水牛城雞翼炸得好香脆,裏面仲係juicy,調味調得好好

日式炸豬扒三文治配雜菜沙律

自家製番茄醬炒意粉配肉丸