2011-05-20 29 瀏覽
今日同老公2個人去左"強記雞粥"度橕枱腳.門口招呼嗰個男人好唔掂, 佢問我地幾多個人, 我地話2個, 跟住佢話"上樓上la"! 老公見我大住個肚, 話唔想樓上得唔得, 佢竟然唔答我地(記住裡面係有幾張吉枱的), 跟住裡面有個侍應走出黎話"冇問題冇問題, 不過要撘枱", 好彩有個識做少少ge 女人, 如果唔係, 我1定調頭走!!叫左以下3樣食物:雞粥1窩: 冇咩特別! 只係d粥真係煲得好綿, 但唔夠味! 而且, 份量好少!! $100/窩, 只係分到8個碗仔! 2個人絕對可以K.O成窩美極蝦: 味道OK! 份量都OK! 不過, 隻蝦略為細隻蒜容西蘭花: 好夠鑊氣, 味道都好OK! 不過好多油!! 總括而言, 最好食GE唔係D雞粥, 而係小菜!! 個人覺得, 下次大家去食, 真係唔駛唔試雞粥~
今日同老公2個人去左"強記雞粥"度橕枱腳.

叫左以下3樣食物:
美極蝦: 味道OK! 份量都OK! 不過, 隻蝦略為細隻
蒜容西蘭花: 好夠鑊氣, 味道都好OK! 不過好多油!!

2011-05-19