2024-07-18
BT21呢個暑假黎左東薈城,趁星期日要去打卡耶~😍,行左成日有D攰 要食餐飽飽的 食韓國菜岩晒今日個mood店內周圍都有打卡位 梳化位置仲有BT21咕𠱸可以隨意攬攬攬仲有配合主題限定Menu🤗🔸BT21系列 - 芝士炸豬排魔法蛋包飯 $168一上枱就見炸豬扒有岩漿芝士流緊出黎,𠝹開奄列蛋 內裏是滑滑的蛋漿,白飯整成RJ造型 可愛的~🔸BT21系列 - 朱古力魔法甜點 $138我食左Shooky🤎蛋糕卷朱古力味都幾濃 cream夠滑,個牛角包窩夫仲係暖暖的 新鮮夾起 入口酥脆又夠牛油香🔸BT21系列 - 魔幻星空蝶豆花蘇打 $68好靚嘅藍色梳打 唔會好甜 味道清爽又有氣 好適合食濃味野時候飲,底部有深藍色黑加侖子爆珠 好好味 我全部啜晒,個杯墊特別設計過 好靚 拎左返屋企私藏🔸無骨炸雞(雙拼/一份) $208柑橘炸雞 x 芝士炸雞炸雞入口啖啖肉 雞肉炸得外脆內Juicy,柑橘醬酸甜清新 芝士香味都突出,除咗炸雞仲伴有炸薯條同年糕,超乎想像的大份量 多兩個朋友一齊食再+啤酒就無敵🔸辛辣肉醬年糕 $86肉醬蕃茄味香濃 伴隨微微芝士香同辣感,每一口泡麵都掛滿肉醬 入口惹味邪惡,年糕口感煙靭,一
仲有配合主題限定Menu🤗
🔸BT21系列 - 芝士炸豬排魔法蛋包飯 $168
🔸BT21系列 - 朱古力魔法甜點 $138
🔸BT21系列 - 魔幻星空蝶豆花蘇打 $68
🔸無骨炸雞(雙拼/一份) $208
柑橘炸雞 x 芝士炸雞
🔸辛辣肉醬年糕 $86
肉醬蕃茄味香濃 伴隨微微芝士香同辣感,每一口泡麵都掛滿肉醬 入口惹味邪惡,年糕口感煙靭,一個菜式有兩種口感
🔸白桃甜蜜梳打 $42
白桃味好自然 同樣唔會好甜 味道啱啱好,梳打面仲有新鮮蘋果粒粒 Refresh!
* 主題餐廳做得好有心思 到處都係打卡位
* 份量好多 好適合多幾個朋友一齊gathering
* 食物多元化,惹味邪惡/清爽refresh嘅選擇都有
* 收+1服務費
* 下午4-5點落場時間