本身好鐘意神石燒呢間餐廳,有段時間每月至少食一次,當時係荃灣店,點餐係用機,職員會介紹餐牌,即時入錢落部機度,不用加一。當時覺得性價比高,$200左右就吃到高質和牛,坐位雖然逼但衛生都不錯,而且座位設計是不會面對面對住其他客人,尚算舒適。之後工作完左就無去荃灣,所以一段時間無食過,直到知道柴灣會開,本身好開心,之後可以成日食啦!但開張之後去過一次,已經完全唔係果回事。食物,衛生,服務都非常一般,可以話係差,座位逼就梗,設計係要面對住陌生客人,類似大家樂4人枱,可能2+1+1位,感覺唔舒服。而職員的態度,令我覺得我黎食野係咪得罪左你? (呢個我明,因為得一個人做,佢做到忟都正常,心中應該講緊粗口,X ,又有客🤣) 然後果次埋單200幾蚊加一,非常不滿足,之後都無再去。但今日見openrice book 有7折,諗住比多次機會,可能之前新開張唔夠人手姐,點知都係一樣受罪🙈印象中職員都係上次果個黎,仍然係得佢一個,做到生無可戀甘,openrice booking 佢都無睇過,無確認,叫我企埋一邊等陣,問我電話,態度似審犯甘,我當下即刻決定走啦,5折都唔會再book,落番樓下阿參食下午茶算,平

但開張之後去過一次,已經完全唔係果回事。

印象中職員都係上次果個黎,仍然係得佢一個,做到生無可戀甘,openrice booking 佢都無睇過,無確認,叫我企埋一邊等陣,問我電話,態度似審犯甘,我當下即刻決定走啦,5折都唔會再book,落番樓下阿參食下午茶算,平靚正🙈

寫出黎希望公司管理層睇到會正視下問題,唔係搞到客人職員都唔開心最後都係結業收場?