馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐廳: 馬哥孛羅咖啡廳
資訊:

2019-07-09 2692 瀏覽
平時我都會睇過食評去選擇BUFFET, 今次係媽媽選擇, 本來上OPENRICE見到D食評都覺得好壞參半, 點知去到之後比想像中更差我地食DINNER, 一早去到坐底左, 未出得去拎野食見到旁邊BAR檯出野飲, 我地就想問下個侍應點落ORDER, 點知叫左個侍應幾次, 都直行直過, 完全無人理我地叫個經理過黎, 禮貌十分差, 未問完佢野就行開左, 佢人手好少, 所以D人係完全唔想理D客對於一間5星酒店餐廳有咁嘅服務態度, 真係好難接受跟住夠鐘可以出去拎野食, 又無人通知, D人都係自己走出去拎另外, 個場勁熱, 食到我地個個大汗夾細汗, 簡直比錢買難受我問個經理有無意見卡, 佢話叫我上marco polo個網頁, 結果上到去, 你唔係會員, 係唔可以比意見食物方面, 種類少, 又唔好食除左個即開生蠔之外, 其他都無咩好食, 甜品有D都OK最後我地一行4個人, 出去拎左1-2轉兩食, 已經無興趣再encore, 因為真係無野好食總結成晚食物: 最好係得個生蠔同甜品服務態度: 你要有心理準備比人當透明環境: 幫你出汗減肥
我地食DINNER, 一早去到坐底左, 未出得去拎野食
對於一間5星酒店餐廳有咁嘅服務態度, 真係好難接受

食物方面, 種類少, 又唔好食
除左個即開生蠔之外, 其他都無咩好食, 甜品有D都OK

總結成晚
食物: 最好係得個生蠔同甜品