餐廳: 大蕃薯
資訊:

最差服務的食店(食店?野都無比個我食)我好後悔無睇左OPENRICE先去TEA.大家有無睇過周星星的破壞之王, 有個客要牛河兜亂,周星星就係個客面前用手兜亂,仲比老細話無道德,唔應該係客面前兜,要係後面做.我今日好不幸做左個個客.話說今日我兩個人第一次去呢間野,入到去有幾個二人位, 個D侍應不停叫我坐一個窄到人坐唔落既位. OK我唔理佢自己坐空位. 落ORDER要肉丸意粉.等左好耐,有兩台後過我點肉丸意粉的客都上左.得我未有,我望下個出菜位有一碟肉丸意粉無人理, 個男侍應左望右望,原來唔見左張單.我諗住叫佢話佢知可能係我的.佢居然用好不滿的口氣話佢好忙,唔理我. 之後我同女侍應再講,先至上左意粉.一咬肉丸係冰凍的,無言.叫男侍應換左佢,個廚師係出菜位用手指督督粒肉丸,就收左佢.再等,跟住我聽到女侍應同男侍應講X號台個意粉”番叮左啦”,跟住一碟我 “咬左一口同廚師用手指督再過叮番熱”既肉丸意粉出現係我眼前.我朋友問我點呀,我真係比唔到反應. 跟住同台的一對男女朋友都忍唔住話緊係唔忍啦,跟住幫我地出口叫侍應換左碟意粉. 又等, 同台的一對男女呢個時候埋單又話左佢地兩句.忙到踢曬腳都唔應該甘
最差服務的食店(食店?野都無比個我食)

我好後悔無睇左OPENRICE先去TEA.
我今日好不幸做左個個客.

之後我同女侍應再講,先至上左意粉

又等, 同台的一對男女呢個時候埋單又話左佢地兩句.忙到踢曬腳都唔應該甘樣SERVE客. 佢地一走個女侍應水吧講邊有踢曬腳,乜乜物物,個客唔應該甘講,自己無錯.最正係個應該係老細的人居然同員工一齊話個對男女不是.呢個時候我覺得真係對之前同台的男女唔住同埋完全失望 而且真係唔敢食個碟野…老細仲同侍應講唔好係前面收入去,係後面個客咪唔知羅!?( 請睇番周星星的破壞之王35分左右)

又等左一陣,又有碟意粉出左黎,不過男侍應扮睇唔到. 我就睇下佢地可以做到咩程度.過左5分鐘過男侍應知我見到,居然塞番入廚房.
好!你有種玩野!我即走,而且我朋友同個老細講番佢地的不是,碟意粉我係唔會比錢的,個老細仲,講埋D廢話灑我地. 我知佢地而家實係我背後鬧緊我地.

真不知所謂.大家請相信我.千祈唔好去呢間大蕃薯 Mr. Yammy!!!!!!!!!

題外話/補充資料: PS 同台的男女真係對你地唔住,如你地見此食評,請留言,我約你地食TEA,做個朋友,我請客!!!
2013-02-16
1 分鐘 (堂食)