2022-08-28
星期六其他火鍋店我打過去都話fully booked,一入門口舖頭幾乎冇客已經心知不妙,唯獨一枱麻甩佬喺度飲啤酒食煙 ,第一印象已經差嘢食方面 - 個雞煲上枱時係汁多過雞,份量少,汁係多多好似湯咁 (老實講我未食過咁多湯汁嘅雞煲) 雞得幾件,仲要用D 佳寶質素嘅雪藏雞脆肉鯇非常重泥味,其他餸都係一般但係細碟 $98 一碟鯇魚骨腩但得幾片仲要極細件最接受唔到係個店長一直自己坐喺度睇電視同個廚房吹水,我哋食咗1.5小時佢係冇行過嚟加湯或者幫手換走骨碟,服務等同零另外叫咗個即炸魚皮,佢個名係“即炸” ,嚟到原來係一般魚蛋粉果D炸魚皮,我問個店長係咪即炸,佢話 “碟魚皮已經好脆” 根本係兩件事嚟三個人食咗差唔多$900 但係一啲飽嘅感覺都冇,味道唔好服務唔好份量唔夠仲有大量二手煙比你吸簡單講呢間舖頭唔會再有下次
簡單講呢間舖頭唔會再有下次