2020-12-30 309 瀏覽
Amico 1890暫時係我係香港最愛嘅餐廳🤤🥄墨魚汁大蝦意大利飯 意大利飯軟硬適中,入面有菇同洋蔥,口感好好,墨魚汁濃味唔會太鹹;蝦好香,但少老🍹Amico 🍴水牛城雞翼好香,好脆, 好食無補充😋🍴黑松露意大利粉佢地嘅黑松露意粉同飯都超香! 如果可以,我想嗌哂黑松露意粉同飯🥺個意粉彈牙但偏硬少少🍴Fish n chips 超香 ,似five guys 個cajun粉,皮唔脆有啲軟 但唔差,魚好嫩但無跟他他醬🧁Chocolate truffle cake( Open rice gift 五選一)超濃朱古力味,好滑好rich 嘅mousse ,兩個人share 岩岩好🤩雖然唔算貴 但portion 有啲少所以先嗌多咗個fish n chips🤪Total :💵$416 cash / 💳$424 card
Amico 1890暫時係我係香港最愛嘅餐廳🤤

🥄墨魚汁大蝦意大利飯
墨魚汁大蝦意大利飯

🍹Amico

🍴水牛城雞翼
好香,好脆, 好食無補充😋
水牛城雞翼

🍴黑松露意大利粉