2023-06-20
系香港要拎炭爐牌真系好難 系朋友推介之下知呢度用炭火燒 二話不說 GoGoGo😍走入鋪內吾知點解有種好溫暖既感覺 😂 我地安排左系左邊枱 有一副燈籠牆😍好靚 但因為光得濟 我吾識點影😂 同埋咁岩隔黎枱冇人坐而又有把好有feel既扇 結果做左我今晚既專用道具🤟🏻 由於有小朋友所以冇乜叫刺身 希望下次放飛時可以試下 即開生蠔😘 個人吾食蠔 只可以問番食左既人既意思 系爽口吾creamy 淡淡海水味 牛舌 厚厚的但咬落去吾系淋爛果隻 好好味😍燒大啡菇 本身已經夠味 吾洗點醬油燒白鱔 😍 皮燒得好香脆 好有炭火香將魚既鮮味提升豚肉大蔥卷 豚肉好香脆一d都吾肥 包住滿滿既蔥 意外既系咁多蔥但一d都吾痴牙 女士可以大啖食🤣我超級鐘意既Tsukune 鐘意既程度已經知道邊款系叫貨邊d系自制😂 呢度就系自制 所以吾會實的的 又有雞軟骨既咬口 😍大愛其實仲叫左和牛烏冬 串燒蕃薯 雞軟骨 雞腎 但因為照顧小朋友7國咁亂 冇影到 BTW 和牛烏冬連湯都俾小朋友飲埋 😂🤣蕃薯仔外脆內軟 雞軟骨系用膝骨略略覺得細粒好碎 呢度系同三五知己黎飲啤酒食下野既超級好地方🤟🏻系尖沙咀 而食物質素都系中上勝價比👍🏻
牛舌 厚厚的但咬落去吾系淋爛果隻 好好味😍
燒大啡菇 本身已經夠味 吾洗點醬油