2021-09-12 563 瀏覽
自從冇做會員之後就好少再幫襯ruby tuesday呢間餐廳,由於我朋友係會員所以早幾日約咗朋友一齊去屯門食,約咗六點半鐘,侍應都好好招呼我哋,叫咗幾款小食,牛扒,西蘭花雞肉長通粉.甜品我哋選擇咗招牌Talkcake.黑松露芝士薯條好好食,份量不算太多🍟我朋友說上次點餐的份量多好多我哋諗,可能係星期五廚房比較忙所以份量細咗,其中有一款小食係好似係黃金蝦,食咗一隻點知(極度咸)即時同餐廳反映咗,好快女侍應走嚟同我哋講黃金蝦嘅調味係用鹹蛋黃所以係會咸少少,已經同廚房師傅反映過ok完全明白哂😅之後我哋即點餐飲可樂及一杯凍檸茶.但係餐飲等咗好耐都未出,我哋已經同待應反映,她好快地幫忙追上,如果唔係我一定咸死🤣特別讚揚女侍應服務態度態度超好👍🏻壓軸出場Talkcake 發覺咁多年嚟都冇變過依然都係咁好食🥰不過老實講如果正價的話一定唔會嚟食,食物質素都唔差,唯獨是個黃金蝦失咗手🤣希望下次嚟食唔會再有咁嘅事情發生啦🥲溫馨提示大家做咗會員一定要check單😏省卻一些不必要嘅麻煩😏
希望下次嚟食唔會再有咁嘅事情發生啦🥲