招聘中
$18,500-$25,500
月薪
2023-06-30 269 瀏覽
朋友話哩間餐廳無服務可言,但食完佢嘅野食係會返轉頭想再去食的,所以佢就約左我來試下菜。🥦🫛🫑🌽係openrice book左8:30pm, 係門外等左10-15分鐘左右都已經可以入座。(當日係平日,門口無野做時聽到,walk-in要等個半鐘)😅😅由於我地係兩位少女,食嘅嘢唔太多,所以只點了以下幾道菜:1️⃣貧窮是寂寞拼盤(半份)由於叫半份關係,我地只可以㨂3款最愛食🙃🙃 炸魷魚、蝦餅同春卷3樣野當中,我覺得蝦餅係最好食,食落去有鮮味而且熱辣辣 yo~炸魷魚同春卷就普普通通 正正常常咁啦2️⃣冬蔭公大蝦Pizza哩個Pizza好足料,蝦🍤大大隻,少少少少辣咁,味道都ok 😉3️⃣楓糖芝士奶蓋香蕉麻糬最好味就係哩個壓軸登場嘅waffle 😋😋芝士奶蓋同麻糬都係我摯愛 (其實所有肥仔野我都鍾意❤️)將所有野加埋一齊食,一個字 其實哩個甜品都好飽肚,我地兩個少女差啲食唔哂另外服務方面,可能太忙,落單呀加水呀可能要揮多幾下手先會見到你,不過都理解嘅~所以服務都唔係想像中咁差嘅😄評分(5👍🏻最佳)味道👅👍🏻👍🏻👍🏻服務💁👍🏻👍🏻👍🏻

由於我地係兩位少女,食嘅嘢唔太多,所以只點了以下幾道菜:

1️⃣貧窮是寂寞拼盤(半份)
炸魷魚同春卷就普普通通 正正常常咁啦

貧窮是寂寞拼盤

2️⃣冬蔭公大蝦Pizza

冬蔭公大蝦Pizza

3️⃣楓糖芝士奶蓋香蕉麻糬

最好味就係哩個壓軸登場嘅waffle 😋😋
其實哩個甜品都好飽肚,我地兩個少女差啲食唔哂

楓糖芝士奶蓋香蕉麻糬

評分(5👍🏻最佳)
味道👅
👍🏻👍🏻👍🏻