2019-12-02 346 瀏覽
今日喺金巴利道,行到攰攰地搵間餐廳食嘢先,見餐廳樓下有職員派傳單話呢度有打邊爐又有小菜食,一次過滿足我兩個願望,咁就去食下啦!入到黎餐廳可能係早晚飯嘅關係,餐廳坐咗一半人到。格局似酒樓,間開一間間房,裏面有電視機,都幾適合一班朋友、家人包個廳食飯。樓面姐姐同d食客有傾有講,感覺呢度撲實、溫馨,好有人情味。我我哋兩個人分別叫咗客安格斯牛頸脊、啫啫雞煲、白酒煮蜆同油麥菜。安格斯牛頸脊: 牛頸脊睇落厚薄均匀、靚仔,肉味濃,咬落有油脂平衡番,質素唔錯啫啫雞煲:雞肉嫩滑,大小適中,雞皮有少少焦香,配埋蔥蒜好惹味又香濃白酒煮蜆:CP值高,蜆肉大大粒,鮮甜無沙油麥菜:一棵棵cut短左,齊茸茸好靚仔,新鮮爽甜竹庶茅根:有三份一樽都係啲材料黎,可想而知幾咁真材實料。like and share 餐廳資料係社交平台即可以送一渣。餐廳仲好貼心咁有唔同選擇,抵讚👍🏼總括而言,今餐係滿載笑聲、滿有溫情嘅一餐

白酒煮蜆:CP值高,蜆肉大大粒,鮮甜無沙
油麥菜:一棵棵cut短左,齊茸茸好靚仔,新鮮爽甜
總括而言,今餐係滿載笑聲、滿有溫情嘅一餐