2024-02-04 397 瀏覽
本身呢間鋪係兼善里果陣已經想試好耐..知道搬咗去西九龍中心..即刻嗌外賣嚟試吓..因為之前都見到幾多foodie介紹過好似好正咁🤔聽到炸脾.. 我既預期係有脆脆外皮加內裡肉嫩juicy果種(佢本身present出嚟嘅相都係呢一種)..點知叫外賣返黎先知原來唔係🫣雖然有啲失望..但咁都唔算大問題既~~隻雞髀係真係好大隻既~ 點知一食落口..啲雞肉係醃到完全冇雞肉味.. 就算唔落脆漿.. 都可以炸到好乾身架嘛 🫨 雞皮又唔夠脆..仲好油tim.. 鹹蛋醬又唔夠香.. 成隻脾既感覺係唔香之餘又油淋淋..淨係食到鬆肉粉嘅味道..😐😐$60黎講 (仲要折左先係呢個價) 真係好唔抵..😓😓 我寧願等下午茶食大家樂炸脾好過…或者麥當勞脆香雞翼都好食好L多🫥 奉勸大家要試嘅話唔好期望太高… 真心冇下次😑😑

雖然有啲失望..但咁都唔算大問題既~~
真心冇下次😑😑

外賣送餐