2021-08-20
今次係一次好愉快既用餐體驗🥰🥰因為有得玩,又有得食,仲有野帶走🤪🤪介紹食之前,介紹有咩玩同有咩拎先啦😈入座之前有個釣魚遊戲,釣到幾多就有唔同既禮物,即時童真番晒黎😈雖然我地贏唔到折扣券、不過都拎到兩把靚靚既扇💪🏻🎈日本產特選黑毛和牛放題套餐$439其實我地本來唔係揀呢個餐,本來諗住揀一個平少少,但係入座嘅時候見到隔離枱d牛肉咁靚,就決定食特選黑毛和牛餐🥰🥰🐮特選黑毛和牛🐷北海道夢之大地豚兩隻肉都非常高質,肥瘦適中,入口即溶,而且仲要係無限量供應,碟碟都咁靚👍🏻配埋甘露鍋(類似壽喜燒)真係超正☺️☺️🎈豪華海鮮盛合(期間限定,套餐包埋😋)呢個盛合真係好有驚喜,2人份量竟然有四隻鮑魚、四隻大扇貝、兩隻蠔,仲兩隻粗過手指公既大蝦,睇相就知佢仲長過個鍋😋😋淨係呢個海鮮拼盤加埋和牛,已經值回票價😝😝🎈波子汽水放題(期間限定,套餐包埋😋)優惠又點止咁少,而家只要揀$289以上既套餐都會有埋波子汽水放題。今次真係可以飲番夠本🤪🤪其實除咗以上既野食,仲有大量火鍋配料可以自己食幾多拎幾多。夏祭期間仲有唔同既特色熟食提供,真係多野食到唔知點揀🤪🤪最後仲有多款口味Häagen-Dazs雪糕比大家任食,食到真係要
🎈日本產特選黑毛和牛放題套餐$439
🐮特選黑毛和牛
🐷北海道夢之大地豚
日本產特選黑毛和牛
北海道夢之大地豚
🎈豪華海鮮盛合(期間限定,套餐包埋😋)
豪華海鮮盛合
🎈波子汽水放題(期間限定,套餐包埋😋)
最後仲有多款口味Häagen-Dazs雪糕比大家任食,食到真係要捧住個肚走🙈🙈
日本產特選黑毛和牛