隔離期間食好野!唔想再食隔離頹飯啦。今次嗌HKTV MALL 極速送。佢比其他平台慢啲,但無所謂啦我大把時間喺酒店房。🔥黯然銷魂豬仔骨($53)鹹甜適中、肉質嫩滑、一咬就散開煮得好淋。 個汁好好送飯,有個白飯就正啦!🔥雞泡魚干 ($53)大大塊,仲要係好溫暖的雞泡然乾。絕對唔似平時買現成的,而係好JUICY,一啲都唔硬。成晚慢慢食!超讚!🔥鹽燒三文魚壽司兩件($20)火喉岩岩好,不失三文魚油香!🔥芝士玉子壽司兩件($18)芝士同雞蛋係好好朋友。兩樣好好食的食材加埋一齊好有層次,玉子好嫩滑,仲有一層層,睇得出係師傅自己整~🔥蟹子軍艦兩件($18)蟹子好新鮮好爽脆!呢個價錢食口咁高質的日本菜,食材新鮮味道好,仲要係尖沙咀,真係好抵好滿足!出關之後,一定再去食過~
🔥黯然銷魂豬仔骨($53)

🔥雞泡魚干 ($53)
🔥鹽燒三文魚壽司兩件($20)
火喉岩岩好,不失三文魚油香!
🔥芝士玉子壽司兩件($18)
🔥蟹子軍艦兩件($18)
蟹子好新鮮好爽脆!
外賣送餐